注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

Tissue纸巾

爱粤语|爱广州|

 
 
 

日志

 
 
关于我

关键词:广州,粤语,陈sir,广州文化,动漫,粤语儿歌,美剧,BB,画画,16中,艺术(?)

网易考拉推荐

no title  

2006-06-08 13:26:30|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
写下BLOG啦~~~~~
 
之前沉迷SIMS,搞到好颓废. 不过而家5玩住啦,一来觉得比较难玩,无反D耐性都玩5好,所以留反放假啦.
 
好惊奇感发现,有人去我个ZOME度留言,又有人去我个Q度留言. 里个人其实都5算话好熟,以为就是出来玩下傻下既人,点知距好关心我感,仲叫我开心D. 好好好surprise啊!好感动啊T_T 可能有时我真系想当然,其实省实还是有好人既,只不过我未发现姐。
 
里次PT都真是令我成长左窝有D,5系同距分手,我都5会感受到我身边既人对我既关心。
 
我好好好好既姐妹桃同跛婆听我讲野同比意见我,支持我。仲有好多friend,阿樱,JAS,QUEEN仲有其他关心我既人~~~~
 
我觉得今次分手,失去既比我得到既多好多。而家无咩啦~~~recover啦~~~~~
 
多谢大家!~~~~我要多谢我老豆~~~~多谢我经理人~~~~~同埋我D FAN屎~~~~仲有TVB~~~CCTV~~MTV~~~VCD~~DVD~~(傻左,5洗里我)
  评论这张
 
阅读(22)| 评论(4)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017